Sóc llicenciada en Ciències de la Comunicació i Diplomada en Publicitat i Màrqueting per la Universitat Autònoma de Barcelona. En els meus inicis professionals em vaig dedicar activament al periodisme i vaig treballar a la Cadena 13, a la Cadena Cope, al Diari de Mallorca i com a corresponsal del diari Avui i del Diari de Menorca. Des de les files del periodisme actiu, vaig passar a la direcció de comunicació de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports del Govern Balear i d’aquí, a la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona, on vaig ocupar el mateix càrrec. Posteriorment, vaig tornar a la Conselleria de Cultura, Educació i Esports, un altre cop com a directora de comunicació, per després incorporar-me al departament de comunicació del partit Unió Mallorquina, on em vaig responsabilitzar de la comunicació externa i interna d’aquesta organització. Més tard, vaig ocupar el càrrec de directora de comunicació del Consell Insular de Mallorca i, allà, vaig coordinar la política comunicativa de tots els partits governants d’aquesta institució.

De tornada a Catalunya, vaig començar a treballar com a formadora ocupacional de cursos relacionats sempre amb matèries de comunicació i màrqueting, mentre vaig estudiar un màster en literatura i llengua que em va portar a exercir també de professora de tècniques narratives i estil literari per a adults en col·laboració amb entitats i Ajuntaments de Terrassa, Sant Boi, Sant Cugat i Martorell.

 

 

Anys més tard, vaig tornar a la direcció d’un departament de comunicació, en aquest cas de l’empresa Novaforma i Blau Centre de Terrassa.

 

 

Darrerament, des fa alguns anys, em dedico novament a la formació ocupacional, on he continuat impartint sempre cursos relacionats d’habilitats comunicatives i, ara també de català, després d’haver obtingut el Certificat d’Estudis Superiors del Consorci de Normalització Lingüística per a impartir aquesta matèria. Aquesta activitat la compagino amb una consulta privada de teràpia d’habilitats comunicatives adreçada a nens i adults amb dificultats d’establir relacions socials o de parlar amb públic i amb problemes d’assetjament escolar o laboral.